Кои двойки зодии са идеална любовна комбинация?

Някои си подхождат толкова, че имат дълга щастлива връзка
12 окт 2019 11:46, Михаела Лазарова
7
Кои двойки зодии са идеална любовна комбинация?
Снимка: istock

Ако сте се чудили защо не ви върви в любовта и защо връзките ви са краткотрайни, може би не сте излизали с партньори от подходящата за вас зодия. Звездите имат много повече влияние върху любовта, отколкото предполагате. Някои зодиакални знаци си подхождат дотолкова, че да сътворят дълга, хармонична и много щастлива връзка заедно.

Вижте кои са двойките зодии, които винаги остават заедно.

Овен и Стрелец

Както Овенът, така и Стрелецът са зодии, които искат да имат дългосрочен партньор, който по естествен начин да подклажда огъня във връзката. Това е тайната на тяхната успешна връзка. Любопитството към половинката, страстта и любовта към приключенията обединява тези две зодии, като разпалва искрата между тях завинаги. Срещнат ли се, трудно се разделят.

Връзката между Овен и Стрелец обикновено е съдбовна. Между представителите на тези две зодии страстта пламва мигновено, но и не угасва така лесно.

Телец и Дева

Телецът и Девата са почти толкова съвместими, колкото една перфектна двойка би могла да бъде. И двата знака са любвеобилни, обожават домашния уют, чувстват се удобно в компанията на другия и сякаш са родени един за друг. Топлината, която Телецът умее да раздава помага на Девата да се отпусне и да се освободи от контрола, който е свикнала да упражнява. В упоритостта на Телеца му дава възможност да се отдръпне, когато Девата започне да се държи наставнически. Най-важното нещо между Телец и Дева, което прави отношенията им толкова хармонични, е доверието. То прави връзката им на практика неразривна. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
Коза преди 4 години
Аз пък срещнах един Стрелец и си ни е много добре заедно.Имах сериозни кандидати Везни, Риби, Водолей, също и много ухажори пак от тези зодии плюс Близнаци, но никога Скорпион.
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мише,ти коя си?
4
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да са големи циците е важно
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Telec I Deva pak zavisi ot haraktera dobre kombinaciya sa no kato cyalo do chovek ..
2
3
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Рак и Риби са от един гьол...
1
1
 
13
 
! Отговори
Той преди 4 години
Тея деви ми съспипах живота, нз ква съвместимост има